köpük çukurları için ürünler (11)

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan Cevizi Pul 250g

Hindistan cevizi parçaları, öncelikle hindistan cevizi palmiyesinin meyve etinden elde edilir; bu et önce kurutulur, ardından ince parçalar haline getirilir. Meyve eti, C, E, K vitaminleri ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; ayrıca çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve onun türevleri (parçalar, hindistan cevizi cipsleri, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Hayvansal kaynaklı doymuş yağ asitlerinin günlük diyette sınırlandırılması önerilir; ancak hindistan cevizinden elde edilenler, çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak depolanmadan doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi parçaları, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük miktarda lif içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini korumaya yardımcı olan küçük miktarlarda protein ve elektrolitler de bulunur.<strong>İçindekiler:</strong> hindistan cevizi parçaları&nbsp;<strong>100g'daki besin değeri</strong>Enerji değeri 2695kJ/655k
Pancar şekeri Polonya'dan

Pancar şekeri Polonya'dan

Şekerimizi Polonya'daki KSC şeker fabrikasından dağıtıyoruz, istediğiniz tasarımlarda ambalajlıyoruz.
Öğütülmüş Yeşil Kahve 250g Vivio

Öğütülmüş Yeşil Kahve 250g Vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahve elde edilen rahatsız edici fasulyelerdir. Soluk yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra tütsüleme işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, uyarıcı kafeinin yanı sıra, yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asit de bulunmaktadır. Yeşil kahve ayrıca değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. İçeriğinde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko bulunmaktadır. <strong> Enerji değeri 1588kJ/381kcal - %19RWS*yağ 13G - %19doymuş yağ asitleri 0.8g - %4karbonhidrat 40g - %15şekerler 0g - %0protein 11g - %22lif 30g - %0*RWS - Referans gıda değeri &nbsp; <strong> kullanın </strong> yeşil kahveyi, doğru su hakkında unutmayın. Sıcaklık (optimal sıcaklık yaklaşık ...
Cranberry Cut 1000G

Cranberry Cut 1000G

Yaban mersini meyveleri, vitaminler (C, B, E, K vitaminleri), mineraller (sodyum, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, manganez, demir), lif, organik asitler, karotenoidler, flavonoidler, tanenler ve pektinler açısından zengin bir kaynaktır. Yaban mersini, ısıl işlem sırasında özelliklerini kaybetmediği için, sağlık yararları için, taze yaban mersini meyvesi kadar ekşi olmayan hazırlamalarını tüketebilirsiniz. Cravina, idrar yolu enfeksiyonlarının nüksetmesini önlemede oldukça etkilidir. İdrarı asidik hale getirir, bu da mesanede bulunan bakterilerin öldürülmesine yol açar. Ayrıca, yaban mersininde bulunan asitler, bakterilerin yapışmasını azaltarak idrarla atılmalarını sağlar. Yaban mersininde bulunan asitler, böbrek taşlarının önlenmesi ve tedavisinde etkilidir. Kuru yaban mersini ayrıca diş eti hastalığını ve plak oluşumunu önler. Cravina, güçlü antioksidan özelliklere sahiptir.
Öğütülmüş Yeşil Kahve 500G Vivio

Öğütülmüş Yeşil Kahve 500G Vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahvenin elde edildiği rahatsız edici kakao çekirdekleridir. Soluk açık yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra kavurma işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, kafeinin yanı sıra yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asit de bulunmaktadır. Yeşil kahve, değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. Bileşiminde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko yer almaktadır. <strong> Enerji değeri 1588KJ/381 kcal - %19 RDA* Yağ 13G - %19 doymuş yağ asitleri 0,8 g - %4 Karbonhidrat 40G - %15 şeker dahil 0g - %0 Protein 11g - %22 Lif 30g - %0 *RDA - Referans Gıda ve &nbsp; <strong> Kullanım </strong> Yeşil kahve, doğru suyu düşünün.
Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi parçaları 250g

Hindistan cevizi flakaları, önce kurutulan ve ardından küçük parçalar haline getirilen hindistan cevizi palmiyesi etinden elde edilir. Et, C, E, K ve B grubu vitaminler gibi besin maddeleri açısından zengindir; çinko, fosfor, magnezyum, sodyum, potasyum, kalsiyum ve demir gibi mineraller içerir. Hindistan cevizi ve türevleri (flakalar, hindistan cevizi parçaları, hindistan cevizi yağı) doymuş yağ asitleri içerir. Doymuş hayvansal yağ asitleri günlük diyette sınırlanmalıdır, ancak hindistan cevizinden elde edilenler çok daha küçük moleküllerden oluşur ve vücutta yağ olarak birikmeden doğrudan enerjiye dönüştürülür. Hindistan cevizi lifleri, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan büyük lif kaynakları içerir. Ayrıca, vücudun asit-baz dengesini sağlayan küçük miktarlarda protein ve elektrolit de bulacaksınız. <strong> İçerik: </strong> Hindistan cevizi flakaları &nbsp; <strong> 100g'daki besin değeri </strong> Enerji değeri 2695KJ/655kcal - %33 RWS *63g yağ - %90 Doymuş yağ asitleri 53g - %265 karbonhidrat
Öğütülmüş yeşil kahve 500g vivio

Öğütülmüş yeşil kahve 500g vivio

Yeşil kahve, geleneksel kavrulmuş kahvenin de elde edildiği rahatsız edici kakao çekirdekleridir. Soluk yeşil bir renge sahiptir. Bunun nedeni, toplandıktan sonra tütsüleme işlemine tabi tutulmamasıdır. İçeriğinde, uyarıcı kafeinin yanı sıra, yağ yakımını hızlandırıcı özellikleri ile bilinen klorojenik asidi de buluruz. Yeşil kahve ayrıca değerli polifenoller, salisilik asit ve birçok vitamin ile mineral açısından zengin bir kaynaktır. İçeriğinde folik asit, B1, B2, B12 vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, sodyum, magnezyum, demir, fosfor ve çinko bulunmaktadır. <strong> Enerji değeri 1588KJ/381kcal - %19RWS*Yağ 13g - %19doymuş yağ asitleri 0.8g - %4karbonhidrat 40g - %15şekerler 0g - %0protein 11g - %22lif 30g - %0sodyum 0g - %0 %*RWS - referans gıda değeri &nbsp; <strong> kullanım </strong> yeşil kahve demlemek için, doğru su sıcaklığını (optimal sıcaklık yaklaşık 90 derece) hatırlayın, çünkü suyun taşması
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Darısı darıdan yapılmıştır. Vücudun asidifikasyonunu dengelemeye yardımcı olur, bağışıklığı güçlendirir ve besleyici, kolay sindirilebilir bir gıda kaynağıdır. Doğal olarak glütensizdir. Büyük bir avantajı, yüksek B vitaminleri, hematopoetik demir ve bakır içeriğidir. Ayrıca diyet lifleri, potasyum, magnezyum, kalsiyum ve sodyum açısından mükemmel bir kaynaktır. Vücuda kolayca sindirilebilen protein ve sağlıklı bir diyetin temelini oluşturan karmaşık karbonhidratlar sağlar. Darı, antiviral ve güçlendirici bir etkiye sahiptir, vücudun asit-baz dengesini restore etmeye yardımcı olur. B grubu vitaminler ve demir, hematopoezde rol oynar. Darı, vücutta iltihabı azaltmaya yardımcı olur, ısıtma etkisi gösterir, metabolizmayı iyileştirir, konsantrasyonu ve hafızayı artırır. Kalsiyum ve silika bileşenlerinin yüksek içeriği dişleri ve kemikleri güçlendirir. - 4% doymuş yağ asitleri 0.4g - 2% karbonhidratlar 72.1g - 28% şekerler dahil 0.8g - 1% protein 10.
Kuru Tüm Frenk Üzümü 1000g - Vivio

Kuru Tüm Frenk Üzümü 1000g - Vivio

Kuru yaban mersini, zarif ekşi-tatlı tadı ile tamamen kurutulmuş doğal meyvelerdir. Meyveler, şekil olarak kuru üzüm gibi görünse de, onlardan daha büyüktür, sulu bir renge ve elastik bir dokuya sahiptir. Yaban mersini meyveleri, dünyanın dört bir yanındaki mutfaklarda geniş bir kullanım alanına sahiptir. Yaban mersini, vitaminler (C, B grubu vitaminler, E, K), mineraller (sodyum, potasyum, fosfor, kalsiyum, magnezyum, manganez, demir), lif, organik asitler, karotenoidler, flavonoidler, tanenler ve pektin açısından zengin bir kaynaktır. Yaban mersini, termal işleme sırasında özelliklerini kaybetmez, bu nedenle sağlığa faydalı olan, taze yaban mersini meyveleri kadar ekşi olmayan işlenmiş ürünleri tüketmek mümkündür. Yaban mersini, idrar yolu enfeksiyonlarının tekrarlanmaması için mükemmel bir önleyici olarak işlev görür. İdrarı asidik hale getirir, bu da mesanede bulunan bakterilerin öldürülmesine yol açar. Ayrıca, yaban mersininde bulunan asitler, bakterilerin yapışkanlığını azaltarak, idrarla atılmalarını sağlar.
Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Sultan kuru üzüm 1000g vivio

Kuru üzümler, dünyanın mutfaklarında yüzyıllardır bilinmekte ve kullanılmaktadır. Kuru üzümler sadece lezzetli değil, aynı zamanda sağlıklıdır. Sultan üzümleri, diğer kuru üzüm türlerinden, kendine has tatlı tadı ile ayrılır; bu tat, diğer çeşitlerin karakteristik özelliği olan ekşilikten yoksundur. Güneş ışığı sayesinde, olgunlaşan üzümlerde doğal şekerleri olan fruktoz çökelir; bu sayede kuru üzümler bize tatlılık ve benzersiz bir lezzet sunar. Kuru üzümler, kardiyovasküler sistem üzerinde olumlu etkisi olan yüksek miktarda potasyum ve fosfor içerir. Ayrıca A, C, E, B vitaminleri gibi değerli vitaminlerin yanı sıra potasyum, çinko, kalsiyum, demir ve magnezyum gibi mikro ve makro elementlerin zengin bir kaynağıdır. Kuru üzümler, sindirim sisteminin düzgün çalışması için gerekli olan değerli diyet liflerini de içerir. İçerdikleri demir, bakır ve kırmızı kan hücrelerinin üretimi ile vücutta oksijen transferi için gerekli vitaminler bulunmaktadır.
Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g) - Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g)

Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g) - Öğrenci Karışımı Ananaslı 1000g (2x 500g)

Öğrenci karışımı, farklı kuru meyve türlerini bir araya getirmek için yaygın bir isimdir. Fındık, yer fıstığı, badem ve kuru meyveler gibi bileşenleri içerir. Vivio, <strong>ananaslı</strong> bir öğrenci karışımı hazırladı; bu, egzotik tadı ve aromasıyla karışıma katkıda bulunuyor. Karışımın tüm bileşenleri, iyi oranlarda seçilmiş olup, sağlam bir enerji ve besin maddesi desteği sağlar. Klasik öğrenci karışımı, tıpkı yeniliğimiz olan ananaslı öğrenci karışımı gibi, özellikle yüksek zihinsel ve fiziksel çaba gerektiren dönemlerde önerilmektedir. Patates cipsi ve şekerlenmiş ananas. Bu, her yere götürebileceğiniz çok besleyici bir atıştırmalıktır. İçerdiği fındıklar, fındık veya badem gibi, vücut için çok değerli yağ asitleri kaynağı olabilir. Bilimsel araştırmalar, bu bileşenlerin son derece yüksek EFA - esansiyel doymamış yağ asitleri içeriği ile karakterize olduğunu göstermektedir.